Catering

Njut av festen så ordnar vi resten!

Vi erbjuder smörgåsar, smörgåstårtor, sallader, tårtor och annat gott från våra menyer. Oavsett om det är fika eller lunch har vi råvaror som vi omsorgsfullt valt ut och i den mån vi kan från lokala odlare. Vi tillreder allt i vår kallskänk på plats nära dig. Leverans av catering kan ske i hela Eksjö kommun avgiftsfritt. Tårtor kan levereras ut kostnadsfritt inom Eksjö tätort samt kvarnarp alla dagar kl 15-18.

Vi klarar leverans upp till 100 personer och till önskad tidpunkt. Vi önskar dock din beställning minst 3 dagar i förväg, tårtor kan beställas fram till kl 22.00 dagen innan leverans/avhämtning.

Varmt välkommen och vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Ledorden

Att ge våra gäster dagens bästa stund, vuxen som barn. Framåt! Ständig analys av omvärlden, vi tolkar nya trender till Eksjö men gör det på vårt sätt. Detta med intresserad och nyfiken personal med stort engagemang

Våra råvaror

På vårt konditori bakas allt med äkta smör och på ett hantverksmässigt vis med stor kärlek och passion. Vi väljer våra råvaror omsorgsfullt och i den mån vi kan från lokala odlare. All vår mat är hemlagad från grunden utan tillsatser.