OM OSS

I hjärtat av Gamla Stan i en idyllisk stadsmiljö, med kärlek till fikakulturen i ett av Eksjös äldsta hus hittar du ett nyfiket konditori. Här finns många gamla godbitar med betoning på moderna klassiker. Fräscha luncher och generösa öppettider skapar intima möten.

I vår servering finner du vårt retrorum med möblerna från anrika Eksjö konditoriet Gunnings, eller slå dig ner i vår moderna del med vår egna framtoning. Avnjut ditt besök i några av våra uteserveringar antingen i vår mysiga innergård eller framsidan med blicken mot Gamla Stan.

Vi på Konditori Gamla Stan älskar att servera det bästa och med hög kvalitet. Vi tillreder våra varma rätter och grillade toast i en av marknadens bästa ugnar, Merrychef. Detta för att ge din smakupplevelse ytterligare saftighet och brödet god krispighet. Här kan du också avnjuta en kall öl, ett glas rött eller vitt vin, eller varför inte en prosecco. Vi har fullständiga rättigheter året om.

I vårt utbud finner du ett stort varierat sortiment på goda maträtter. Här finns goda luncher, soppbuffè, grillade toast, bakad potatis med våra egengjorda unika röror. Här finns också stort utbud på läckra bakverk gjorda på en stor portion kärlek och allt förstås med äkta smör. Vi tillverkar också smörgåstårtor av mycket hög kvalitet och finaste råvaror. För dig som är allergisk, vagetarian, vegan finns också ett bra utbud, prata bara med vår personal så hjälper vi dig!

Här har vi som ambition att ge dig som gäst den bästa upplevelsen och detta gäller inte minst vårt kaffe. Rostning, malning av bönor, kvalitet och aromer är viktiga faktorer för att vi med stolthet ska kunna servera våra gäster en riktigt god kopp kaffe. Resultatet blir ett välbalanserat ekologiskt kaffe som bjuder upp dina sinnen.

Med detta hälsar vi dig välkommen till oss i Gamla Stan i Eksjö, där vi tillsammans med vår yrkesskickliga personal ge dig en god fika och matupplevelse.

 

Vill du veta mer om oss? Tveka inte att höra av dig till oss här.

Vi innehar fullgjord yrkesutbildning som baristor alla kategorier