PÅ MENYN

Utöver våra varma och kalla drycker har vi ett stort sortiment på varma rätter, mackor, sallader samt delikata bakverk. Gemensamt för allt vi serverar är den höga kvaliteten på våra produkter.

Kalla Drycker

I vårt sortiment hittar du många läskande alternativ, bland annat islatte, isteer och alternativ med säsongens glass. Här finns också vår goda äppelmust från Bergströms musteri i Bankeryd och i olika storlekar.

Varma Drycker

Utöver vårt goda ekologiska kaffe hittar du många intressanta och goda alternativ. Här finner du kaffedrinkar som vaniljlatte, hasselnötlatte, karamellatte, chailatte, chokladlatte, choko/choccolatte, dream coffee, vi har ständigt varierat utbud efter säsong. Vi har också lokalproducerat ekovänligt te från Barkö i stensjön.

Mat

I vårt utbud finner du ett stort varierat sortiment på goda maträtter. Här finns goda luncher, pajer,  soppbuffè, grillade toaster, bakad potatis med våra egengjorda unika röror. Vi bakar också smörgåstårtor av mycket hög kvalitet och de finaste råvaror med handskalade räkor, hembakat bröd från Thimons och vår goda röror. I alla våra smörgåsar, baguetter använder vi bregott smör, svensk skinka från Lönneberga och ost från Arla. Vårt bröd bakas utan tillsatser och levereras dagligen till oss helt dagsfärskt. För dig som är allergisk, vegetarian, vegan finns också ett bra utbud. Fråga vår personal så hjälper vi dig! Med andra ord finns här något till alla tillfällen alla dagar i veckan. 

 

Bakverk

Här finns många gamla godbitar med betoning på moderna klassiker. Alla våra bakverk och kakor bakas på äkta smör på hantverksmässigt vis och mycket kärlek. Vi har också brett sortiment på tårtor som bakas av Thimons konditori, med de bästa råvarorna och stor hantverksskicklighet. Hos oss är utbudet alltid varierat och inbjudande efter säsongens bär. 

 

Afternoon Tea

Detta är något vi verkligen rekommenderar dig och ditt kompisgäng. Här avnjuter ni en lugn kväll i vårt retrorum och old style. I vårt paket ingår 3st sorters snittar, hembakade ljuvliga scones direkt från ugnen, marmelad, lemon curd, cream cheese. Som dessert ingår en sorts pralin, en macarone och en mindre dessert. Vi har också fullständiga rättigheter så här finns även alla möjligheter att kombinera det utbud vi har i sortimentet som vin, öl, cider och mycket mer. Välkommen att boka denna upplevelse hos oss.

 

Fullständiga rättigheter

Vi erbjuder även ett bra sortiment på starköl, cider, rött eller vitt vin på oöppnad flaska, prosecco. Här finns också alkoholfria alternativ för den som önskar. Med andra ord här finns allt för ett lyckat besök.

 

VI INNEHAR FULLGJORD YRKESUTBILDNING SOM BARISTOR ALLA KATEGORIER